Відправити заявку Дзвонити
ru
ua
093 402-23-23
Головна
Блог
Кредит під заставу авто з правом їзди

Кредит під заставу авто з правом їзди

Кредит під заставу авто з правом їзди

Навіть у заможних людей не виключений ризик виникнення фінансових труднощів. Бувають ситуації, при яких велика грошова сума потрібна терміново, при цьому немає часу займатися збором численних документів. У подібному випадку альтернативним способом вирішення фінансового питання є кредит під заставу автомобіля, зі збереженням права водіння (тобто з можливістю їздити на транспортному засобі який знаходиться під заставою у автоломбарду).

Кредит під заставу автотранспортного засобу є одним з найбільш актуальних методів отримання великої суми грошей. Подібний варіант грошових позик має ряд певних переваг і дозволяє в найкоротші терміни отримати необхідну суму грошових коштів.

 

Де отримати кредит під заставу авто, із збереженням права керування?

Грошові позики під заставу автотранспорту позичальника надаються спеціалізованими фінансовими кредитними організаціями – автоломбардам. Діяльність таких організацій регламентована чинним законодавством. У подібному вигляді кредитування в ролі заставного майна виступає автотранспортний засіб.

В останні роки швидко зростає популярність цього виду кредитування. Це пов’язано з бажанням клієнта прискорити процес поповнення бюджету, при цьому уникнути тривалих очікувань і паперової тяганини.

Сьогодні на кредитному фінансовому ринку діє безліч автомобільних ломбардів, що надаються послуги кредитування під заставу автомобіля, серед яких є не тільки великі мережеві компанії, але і невеликі приватні фірми. Однак, не всі організації зберігають за клієнтом право водіння закладеного автотранспорту.

Переваги кредиту під заставу авто, із збереженням права керування

Автоломбарди в Києві фінансують як фізичних, так і юридичних осіб, забезпечуючи всім кредиторам максимально вигідні умови отримання позик. При цьому в інтересах позичальника кредит під заставу авто надається з правом керування. Подібна схема кредитування дуже зручна. Вона дозволяє власнику авто не тільки отримати гроші, але і продовжувати користуватися своїм автомобілем.

Крім того, можна відзначити ще ряд переваг отримання кредиту під заставу транспорту, зі збереженням права їзди на закладеному транспорті: стислі терміни оформлення і видачі кредиту і незначні вимоги до документів. При оформленні кредитних послуг не потрібно збирати безліч зайвих документів з різних інстанцій, довідки, що підтверджують постійну зайнятість або отримання стабільного доходу. Шукати поручителя також не доведеться. Завдяки цьому максимально спрощується процес оформлення позики.

Ще одним плюсом є те, що процентні ставки за надані фінансові послуги в автоломбарді значно нижче кредитних ставок, що встановлюються в банках, наприклад на готівкові “кредити під потребу”, де річна ефективна відсоткова ставка може сягати 150% в рік.

  

Порядок надання кредиту під заставу авто

До укладення договору про надання кредитної позики під заставу автомобільного транспорту, кваліфіковані фахівці визначають оціночну вартість заставного автотранспорту, в залежності від його технічних характеристик і стану, року випуску, марки, пробігу. Це необхідно для того, щоб гарантувати ломбарду повернення позикових коштів від продажу авто, в тому випадку, якщо позичальник не поверне борг. Подібна процедура відбувається протягом 15 хвилин. За результатами оцінки встановлюється розмір фінансової вартості машини, яку позикодавець готовий надати позичальнику в грошовому еквіваленті, на певних умовах.

При укладанні двостороннього договору застави автотранспорту, який оформляється в письмовій формі, необхідно домовитися про умови надання послуги, зобов’язання і права сторін. З одного боку, в ролі заставодавця виступає фізична або юридична особа, яка передає заставне майно (автотранспортний засіб). З іншого боку, виступає заставодержатель – автоломбард.

У договорі детально описуються технічні характеристики предмета договору (машини). До них відносяться:

  • Марка авто;
  • Дата виготовлення, випуску;
  • Ідентифікаційний номер авто;
  • Інформація про шассі машини (номер і колір кузова);
  • Інформація про двигун (модель, номер);
  • Державний реєстраційний знак;
  • Дані свідоцтва про реєстрацію ТЗ.

Якщо оформляється кредит під заставу автомобіля з правом їзди, то в умовах договору необхідно відобразити право користування позикодавцем заставним майном.

Вся процедура оформлення необхідних документів займає не більше години.

На думку експертів, до укладення угоди, важливо упевнитися чи є у організації державна реєстрація та право надання фінансових послуг. Для цього можна запросити необхідні документи. Рекомендується ознайомитися зі свідоцтвом про державну реєстрацію, ліцензією.

 

Документи необхідні для оформлення кредиту:

  • Паспорт громадянина України (з відміткою про реєстрацію);
  • Ідентифікаційний податковий номер (ІПН);
  • Техпаспорт;
  • Якщо кредит оформляється за дорученням, необхідна нотаріально завірена копія генеральної довіреності;
  • водійське посвідчення;
  • Свідоцтво про обов’язкове страхування транспортного засобу.
MegaCredit Автоломбард

Контакти

м. Київ, вул. Туполєва, 1Б

м. Київ, Дніпровська наб., 17

ПН-ПТ: 10:00-19:00

СБ-НД: вихідний

Хочете ми пояснимо як проїхати?

Мова сайту