Відправити заявку Дзвонити
ru
ua
093 402-23-23
Головна
Блог
Рефінансування мікропозик

Рефінансування мікропозик


Рефінансування мікропозик

Якщо громадянин отримав гроші в борг, але умови співпраці позичальника не влаштовують, можна виконати рефінансування мікропозик. Процедура дозволяє змінити особливості повернення суми. Однак важливо заздалегідь ознайомитися з правилами надання послуги.


Що являє собою процедура рефінансування?

Рефінансування-фінансова послуга, що передбачає отримання нової позики на закриття майбутніх зобов'язань. При цьому громадянин починає співпрацю з новим кредитором. Зобов'язання перед попередньою компанією, що видала гроші в борг, погашаються достроково. Старий договір про надання грошей в борг припиняє дію. Співпраця вестиметься в рамках нової угоди. Воно може припускати інші умови кредитування. Виконавши рефінансування мікропозик в МФО, громадянин зможе:

  • Змінити розмір відсоткової ставки, знизивши її;
  • Продовжити термін повернення грошових коштів;
  • Скорегувати розмір платежів;
  • Збільшити розмір доступного ліміту, отримавши додаткові кошти на будь-які цілі.

Всі особливості співпраці безпосередньо залежать від внутрішньої політики фінансової організації. Уточнити умови можна, зв'язавшись з представниками компанії. Наприклад, отримати кредит на рефінансування мікропозик можна, звернувшись в організацію Mega Credit.

Щоб скористатися послугою, потрібно діяти за наступною схемою:

  1. Вивчити особливості пропозиції і упевнитися, що громадянин відповідає вимогам для використання пропозиції.
  2. Підготувати пакет документів.
  3. Залишити заявку. Зв'язатися з кредитором можна через офіційний сайт організації або під час особистого візиту. Все залежить від можливостей компанії та її внутрішньої політики.
  4. Дізнатися відповідь. Якщо громадянин хоче скористатися послугою мікрофінансової організації, рішення буде винесено в термін від 5 хвилин.
  5. Укласти договір. Підписання угоди також може відбуватися під час особистого візиту в організацію або через Інтернет. У другому випадку буде використаний аналог електронного підпису. Щоб підтвердити згоду з умовами співпраці, громадянин повинен буде вказати код, який прийде в SMS.
  6. Дочекатися перерахування грошових коштів. Зазвичай при рефінансуванні сума готівкою не видається. Кредитор відразу ж внесе кошти на рахунок компанії, у якої був отриманий початковий позику. Якщо послуга передбачає додаткову видачу готівкових коштів, суму нададуть окремо.
  7. Почати розрахунок за зобов'язаннями відповідно до встановленого графіка.

Чи вдасться рефінансувати кредит, якщо кредитна історія зіпсована?

При рефінансуванні громадянин зазвичай починає співпрацю з іншою фінансовою організацією. При цьому людину знову детально вивчають на відповідність вимогам. Якщо звернення відбувається в банк, в обов'язковому порядку перевірять кредитну історію. Якщо вона зіпсована, у видачі грошових коштів буде відмовлено. Тому представники компаній просять проводити рефінансування, поки прострочення не допущена.

На практиці може виникнути непередбачена ситуація, яка не дозволяє громадянину продовжувати виконувати розрахунок на колишніх умовах. Якщо прострочення вже виникла, звертатися в банк недоцільно. Імовірність відхилення заявки істотно зросте.

Щоб підвищити шанс на позитивну відповідь, можна спробувати скористатися послугами МФО. Компанії також проводять рефінансування мікропозик без застави. При цьому організації лояльніше ставляться до клієнта і не звертають уваги на наявність прострочень в минулому. Додатково скористатися послугою вдасться значно швидше. Організація оперативно реагує на заявки, що надійшли, швидко вивчає їх і виносить рішення. Якщо ви хочете провести рефінансування мікропозик в державі Україна, ознайомтеся з пропозицією компанії Mega Credit.


Перелік документації для рефінансування

Якщо громадянин хоче провести рефінансування мікропозик в Україні, належить зібрати пакет документів. З їх допомогою особа підтверджує відповідність вимогам кредитора.

<strong >Назва документа

Пояснення

Посвідчення особи

Потрібно паспорт громадянина України. Документ підтверджує, що людина досягла повноліття і офіційно зареєстрована на території держави. Посвідчення особи надається обов'язково.

Попередній кредитний договір

За допомогою документа позичальник підтверджує, що у нього дійсно є незакриті зобов'язання перед фінансовою організацією.

Задокументований номер рахунку.

Іноді дані вказують в самій заявці. Реквізити використовують, якщо громадянин отримує додаткову суму грошових коштів.

Документи на заставу

Папери надають, якщо особа передає майно в обтяження. Наявність застави не є обов'язковою, однак надання застави суттєво покращить співпрацю. Наприклад, мікропозик під заставу автомобіля можна отримати, звернувшись в компанію Mega Credit.

Вищевказаний список актуальний, якщо процедура проводиться в мікрофінансової організації. Коли громадянин звертається в банк, список паперів істотно розширюється. Додатково будуть потрібні документи про офіційне працевлаштування та довідка, що підтверджує розмір заробітку. Все це ускладнить процес оформлення.


Плюси проведення рефінансування

рефинансирование микрозаймов

Послуга зручна для позичальників. Її використання пов'язане з наступними перевагами:

  • Можна уникнути погіршення кредитної історії, якщо своєчасно переоформити позику;
  • Пропозиція дозволяє скорегувати умови співпраці, зробивши їх більш вигідними;
  • Можна отримати додаткову суму грошових коштів.

Якщо послугу надає мікрофінансова організація, додатково громадянин зможе розраховувати на лояльність відносини і високу швидкість аналізу заявки. Однак важливо уважно підходити до вибору компанії. Якщо особа регоче провести рефінансування мікропозик, відгуки допоможуть знайти хорошого кредитора.

MegaCredit Автоломбард

Контакти

м. Київ, вул. Туполєва, 1Б

м. Київ, Дніпровська наб., 17

ПН-ПТ: 10:00-19:00

СБ-НД: вихідний

Хочете ми пояснимо як проїхати?

Мова сайту